Tiina Ahva Keskustelunlietsontaa ja vääriä mielipiteitä

Kaikki blogit puheenaiheesta Naiskiintiöt

Feministi, älä tee minusta uhria!

Tänään vahva suomalainen naisjohtaja Mia Miettinen uskalsi astua median eteen huomauttamaan, etteivät lasikatot estä naisten menestymistä tasa-arvoisessa Suomessa, vaan uralla eteneminen on itsestä kiinni. Sosiaalisessa mediassa alkoi välittömästi itku ja hammasten kiristely. Vasemmisto-feministiset poliitikot pahoittivat mielensä, vaativat Miettistä tarkistamaan etuoikeutensa ja lynkkasivat naisen siskojengin pettämisestä.

Syy ja ratkaisu maahanmuuttajien tekemiin raiskauksiin (Ei sisällä persuilua)

Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tilaston mukaan Afrikassa ja Lähi-idässä syntyneet miehet raiskaavat noin 17-kertaisesti enemmän kuin syntyperäiset suomalaiset. Vaikka tilastoista poistettaisiin iän, tulotason ja asuinpaikat vaikutukset, raiskaavat näiltä alueilta tulleet miehet siltikin kymmenenkertaisesti enemmän kuin syntyperäiset suomalaiset.

Ovatko naiset yksilöitä vai sukupuolensa uhreja?

Sunnuntaisen naistenpäivän kunniaksi monet artikkelit pureutuivat sukupuolten väliseen tasa-arvoon teesein, jotka oli höystetty aimo kasalla uhriutumista, eturyhmäpolitikointia ja suoranaista perusteettomien etuoikeuksien vaatimista. Sellaiset perustellut tasa-arvoteemat, kuten vanhemmuuden kustannusten tasaaminen työnantajien kesken, jäävät paitsioon naiskiintiöitä, miesveroja ja sukupuolen perusteella tehtyjä palkankorotuksia vaadittaessa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä