Feministi, älä tee minusta uhria!

Tänään vahva suomalainen naisjohtaja Mia Miettinen uskalsi astua median eteen huomauttamaan, etteivät lasikatot estä naisten menestymistä tasa-arvoisessa Suomessa, vaan uralla eteneminen on itsestä kiinni. Sosiaalisessa mediassa alkoi välittömästi itku ja hammasten kiristely. Vasemmisto-feministiset poliitikot pahoittivat mielensä, vaativat Miettistä tarkistamaan etuoikeutensa ja lynkkasivat naisen siskojengin pettämisestä.

Itsenäinen ja omasta menestyksestään vastuun ottava nainen – sellainenko on feministin kauhistus? Nainen, joka ei syytäkään omista ongelmistaan miehiä – sellainenko on siskojengin pettäjä?

Minulle sellainen nainen on esikuva.

Feministit tekevät parhaansa romuttaakseen juuri sen, mistä tasa-arvossa pitäisi olla kyse: ajatuksen miesten ja naisten yhtäläisestä pätevyydestä. Feministit eivät suostu uskomaan, että naiset voivat pärjätä itsenäisinä toimijoina ilman erityiskohtelua, kiintiöitä tai jatkuvaa mielenosoittamista. Tälle pakotetulle uhrimentaliteetille koko aate perustuu.

Minä en ole feministi. En usko naisten vähättelyyn. Suomalainen nainen ei ole patriarkaatin uhri, ei ole miestä heikompi, eikä tarvitse syrjivää erityiskohtelua. Suomalaiset naiset ovat läpi historian osoittaneet olevansa raudanlujia voimanaisia, jotka toimivat tasa-arvoisina miesten rinnalla.

On korkea aika, että feministit tarttuvat muutamaan jäljellä olevaan tasa-arvon epäkohtaan – esimerkiksi asepalvelukseen tai maahanmuuttajanaisten asemaan – ja jättävät sikseen uhrimentaliteetin ja naisten vähättelyn vaatimalla tarpeetonta erityiskohtelua. Minä tai muut vahvat suomalaiset naiset emme sitä tarvitse.

TiinaAhva
Kristillisdemokraatit Helsinki

28-vuotias tuotantotalouden diplomi-insinööri. Arvokonservatiivi ja talousliberaali, sananvapauden ja maalaisjärjen puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu