Tiina Ahva Keskustelunlietsontaa ja vääriä mielipiteitä

Haen Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajaksi

  • Haen Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajaksi

Isänmaallinen ja rohkea. Kansallisliberaali. Tarvittaessa täysin epäkorrekti.

Sellaista järjestöä olen asettunut tänään ehdolle luotsaamaan. Haen Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajaksi, joka valitaan järjestön syyskokouksessa 18.-20.11. Vantaalla.

Olen 21-vuotias tekniikan ylioppilas ja tuotantotalouden opiskelija. Lähdin puoluepolitiikkaan pari vuotta sitten ilman verkostoja, kokemusta tai alan tutkintoa, tukenani lähinnä vain oma sisukkuus ja haluni vaikuttaa. En tiedä, olisiko politiikkaan lähteminen missään muussa puolueessa ollut edes mahdollista näistä lähtökohdista, mutta arvostan suuresti omaani siitä, että mahdollisuuksia tarjottiin innokkaalle nuorelle roimasti. Juuri sellaista ennakkoluulottomuutta tämä yhteiskunta tarvitsee.

Olen ollut perussuomalainen nuori viiden vuoden ajan, ja toiminut kahden vuoden aikana piirijohtajana, edustajiston jäsenenä, järjestö- ja viestintäsihteerinä ja varapuheenjohtajana. Olen nähnyt vierestä, millaista on olla Suomen kiinnostavimman nuorisojärjestön puheenjohtaja. Se ei muuten ole helppoa. Vaatii rohkeutta puhua suoraan, ja vaatii taitoa perustella kantansa - tyypillisesti kaikkia muita vastaan. Ennen kaikkea PS-Nuorten puheenjohtajuus vaatii omistautumista ja sisukkuutta.

Olen tekniikan alan ihminen, joten arvostan jaarittelun minimointia. Tässä siis lyhyesti ja suoraan viisi tärkeintä teemaani, joiden vuoksi olen aikanaan lähtenyt politiikkaan.

1. Vastustan hallitsematonta maahanmuuttoa. Maassa tulee elää maan tavalla, yhteisiä pelisääntöjä kunnioittaen. Jos niitä ei allekirjoita, suunta on ulos.

2. Inhoan naiskorttia, naiskiintiöitä ja ylipäätään sukupuoleen perustuvaa suosimista. Kaikkien valintojen tulee perustua pätevyyteen. En todellakaan ole feministi.

3. Haluan Suomen rikoslain remonttiin, jotta väkivalta- ja seksuaalirikoksista langetetaan aina tuntuvat tuomiot. Ensikertalaisuus ei ole mikään tekosyy, eikä rikollinen ole koskaan uhri.

4. Puolustan laajaa sanan- ja mielipiteenvapautta. Sananvapauden vastakohta ei ole puhekielto vaan valikoiva sensuuri. Uskonto- ja aatekritiikki on aina sallittava.

5. Olen ylpeästi kansallismielinen. Lainsäädäntömme tulee aina turvata suomalaisten etua. Haluan varmistaa suomalaisille lähtökohtien tasa-arvon. Tarvitsemme yhteiskunnan, joka kannustaa menestykseen mutta tukee vaikean tilanteen tullen.

Erityisesti näiden teemojen eteen haluan vaikuttaa ja tehdä työtä, jonka tulokset näkyvät.

Perussuomalaiset Nuoret saisi minusta intohimoisen, suoraselkäisen ja rohkean johtajan. Ei toki täydellistä johtajaa, mutta sellaisen, jonka sydän ja sisu ovat hommassa täysillä mukana. Olen sitoutunut ja käytettävissä tehtävään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Hyvä ohjelma. Ei mulla muuta :)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset